Sveriges Extreme Home Makeover

För några år sedan skulle det spelas in en svensk variant av Extreme home makeover på 4an. Mattias syster anmälde oss till det utan att vi visste om det, och vi kom med ganska långt. Det sista dom sa att vi var med bland de hundra sista, fast vi tror att vi kom längre eftersom dom var här och intervjuade oss, och arkitekter var här. Vi fick lämna ritningar på huset, och berätta vad vi önskade. Som i det amerikanska programmet var dom ute efter snyfthistorier, och vi passade väl in på det. Självklart blev det ju inget av programmet, pga av fastighetsskatten. Det var verkligen tråkigt, vilken lycka att få åka iväg och komma hem till ett nyrenoverat hus, eller kanske ett helt nytt.

Nu har jag ställt till med ett eget extreme makeover för huset. Eftersom Gustav nu har flyttat till egen lägenhet fick vi ett rum ledigt, så Emil har tagit över Gustavs rum, och Jennifer och Hampus har äntligen fått varsitt rum, Johan har ju redan eget rum, men det är inte riktigt klart, ska upp hyllor mm. J och H´s rum är i stort färdiga, ska bara köpa lite gardiner och mattor mm.
Sen är det vårt rum som ska göras om helt, det ska målas och fixas. det är så kul! Och det blir så fint. Ska ta kort på barnens rum och visa.


En gammal eka

Lotorps Stugby

Sitter och dricker för mycket kaffe, och försöker komma på hur jag ska göra om hemsidan till Lotorpsstugby.
Jag vet ungefär hur jag vill att den ska vara, men det är så svårt att få till det ändå.


Detta är de underbara runda stugorna. Där har jag ansvaret för bokningar, och gästerna som bor hos oss.  

RSS 2.0
Test